Info

Pohjolan asutushistorian muuttaneen Susiluolan tutkimukset jatkuvat edelleen. Kesäisin tutkimusten ollessa käynnissä on vierailijalla mahdollisuus kuulla lisää tutkimusmenetelmistä luolalla työskenteleviltä asiantuntijoilta. Luolan suuaukolta saa kuvan Susiluolan suuruudesta, vaikka turvallisuussyistä sinne ei pääse sisälle. Talvisin suuaukko on peitetty tuhoutumisen estämiseksi.

Luolalle johtaa noin 500 metrin mittainen viitoitettu polku läheiseltä pysäköintialueelta. Alueella on myös vaellusreittejä, joiden varrella on paljon upeaa luontoa jääkauden merkkeineen.

script type=”text/javascript” src=”https://www.outdooractive.com/fi/embed/65818782/js?mw=false”></script

 

Susiluola-näyttely

Susiluola-näyttely sijaitsee Karijoen Wanhalla Kunnantuvalla, joka sijaitsee Karijoen keskustassa osoitteessa Alakyläntie 2. Näyttely on avoinna tilauksesta.

Opastukset

Opastetuilla kierroksilla Susiluolalle näet ja koet enemmän! Asiantuntevan oppaan johdolla saat tietoa Susiluolan ja alueen geologiasta, arkeologiasta ja historiasta. Opastukseen voi liittää vierailun Susiluola-näyttelyssä, ruokailuja, kahvitusta jne. Retket räätälöidään aina asiakkaan toivomusten mukaisesti. Ota siis yhteyttä ja kerro meille toiveesi! Ryhmille tarkoitettujen tilausopastusten lisäksi Susiluolalle järjestetään myös yleisöopastuksia. Niiden ajankohdista saat tietoja alueen matkailuinfoista.

Karijoki-oppaat puh. 040 7784 808