Toimitilat ja tontit

Etsitkö yrityksellesi kotia?

Menesty Karijoella!Tule yrittämään Karijoelle, jossa yrittäminen ja sujuva, turvallinen arki on mahdollista yhdistää. Karijoen sijainti läntisessä Suomessa tarjoaa hyvän sijoittumispaikan yrityksellesi.

Haluamme auttaa sinua onnistuneeseen liiketoiminnan käynnistämiseen yrittäjähenkisessä kunnassamme:

Kuvassa esitetään liiketoiminnan suunnitteluun liittyviä asioita; rahoitussuunnitelma, tavoitteet, kilpailutilanne, markkinointi jne.Tarjoamme maksuttoman sijoittumispalvelun, joka sisältää juuri teille räätälöidyn paketin yrityksen sijoittumiseksi meille. Autamme teitä laatimaan sijoittumissuunnitelman, kartoitamme toimitila- ja tonttivaihtoehdot, etsimme sopivat yhteistyökumppanit, sekä selvitämme henkilökunnan rekrytointimahdollisuudet.

Karijoella on tarjolla erinomaiset tietoliikenneyhteydet sekä edullisia tontteja hyvillä paikoilla. Karijoella on myös heti vapaana iso, lähes 2000 m2 monikäyttöinen ja monenlaiseen yritystoimintaan soveltuva halli, jollaista ei lähipaikkakunnilta löydy!

Yksityisomistajat tarjoavat lisäksi valmiita liike-, toimisto- ja tuotantotiloja, joista hyvänä esimerkkinä on Karijoen vanha meijeri, jossa on asuinhuoneistojen lisäksi isot varasto- ja tuotantotilat sekä moderni, upea saunaosasto!

Kunnassamme löytyy myös työtilaratkaisuja etätyöskentelyä varten.

Tutustu Karijoen kunnan teollisuustonttikarttoihin: