Asiointi

Eepos

Karijoen kirjasto kuuluu koko Etelä-Pohjanmaan kattavaan Eepos kirjastokimppaan ja näiden kaikkien kimppaan kuuluvien kirjastojen aineisto on käytettävissä yhdellä kirjastokortilla. Kirjastokimpan sisäisessä kuljetuksessa varatut aineistot kulkevat kerran viikossa kirjastoomme.

Kirjastokortilla voi myös lainata mistä tahansa kimppaan kuuluvasta kirjastosta ja aineistot voi palauttaa mihin tahansa Eepos-kimpan kirjastoon. Poikkeuksena erikoisaineistot kuten urheiluvälineet.

Verkkokirjastossa voi tutkia kimpan aineistoja sekä tehdä varauksia ja uusia lainojaan. Kirjastokortin lisäksi tarvitset nelinumeroisen PIN-koodin verkkokirjaston käyttöä varten. PIN-koodin saa kirjaston henkilökunnan paikalla ollessa. Verkkokirjasto Eepos

Karijoen kirjasto

Kirjasto keskellä kylää, apteekin ja kunnantalon kanssa samassa kiinteistössä.

Karijoen kirjastosta löydät:

– monipuoliset lainauspalvelut
– kirjakassitoiminnan
– aikakaus- ja sanomalehtiä luettavaksi, myös digitaalisena
– tietokoneen asiakaskäyttöön
– tulostuspalvelun
– e-aineistot
– kirjastossa järjestettävät tapahtumat ja näyttelyt
– kokoustilojen varaukset
– pelihuone

 

Omatoimikirjasto

Omatoimikirjasto palvelee asiakkaita Karijoen kirjastossa joka päivä kello 7-21. Omatoimikirjastossa voit hyödyntää kirjaston palveluita kuten lukea lehtiä, hyödyntää aineistoja, käyttää tietokonetta ja pelihuonetta, tulostaa sekä lainata aineistoja.

Omatoimikirjaston käyttäjäksi täytyy rekisteröityä. Rekisteröityminen tapahtuu kirjaston henkilökunnalta saatavan sopimuslomakkeen täyttämällä ja allekirjoittamalla. Sopimuslomakkeen yhteydessä on omatoimikirjaston käyttösäännöt.

Omatoimikirjaston käyttäminen vaatii kirjastokortin lisäksi nelinumeroisen PIN-koodin. Samalla PIN-koodilla voi kirjautua myös verkkokirjastoon.

Omatoimikirjastossa on tallentava videovalvonta.

Myrkyn kirjasto

Myrkyn toimipistettä hoidetaan vapaaehtoisvoimin ja kirjasto on avoinna keskiviikkoisin klo 17.30-18.30, osoitteessa Asematie 2 Myrkyn vanhalla koululla. Myrkyn kirjastoa koskeviin kysymyksiin vastaa Karijoen kirjaston henkilökunta.