Yksityistieasioiden asiantuntijakoulutus

Haluaisitko syventää osaamistasi yksityistieasioissa? Nyt siihen on loistava mahdollisuus, sillä Suomen Tieyhdistys järjestää jo yhdeksännen kerran suositun yksityistieasioiden asiantuntijakoulutuksen.

Koulutuksen tavoitteena on syventää ja laajentaa yksityistieasioiden kanssa työkseen toimivien toimihenkilöiden yksityistietuntemusta. Koulutus on siis tarkoitettu henkilöille, jotka ovat töissä julkishallinnossa, yrityksissä tai vastaavissa yhteisöissä ja haluavat omaksua lisää yksityistieasioita.

Haku koulutukseen on nyt avoinna ja päättyy 31.5.2024. Huomioithan, että mukaan otetaan enintään 20 osallistujaa, joten varmista paikkasi ajoissa.

Koulutus koostuu kahdesta webinaarijaksosta sekä yhdestä lähijaksosta. Webinaarit pidetään 3.–5.9. ja 2.–4.10., kun taas lähijakso järjestetään 29.–31.10. Tampereella Sokos Hotel Tornissa.

Kurssiohjelma tarjoaa kattavan katsauksen yksityistienpitoon liittyvään lainsäädäntöön, toimitus- ja viranomaisasioihin, tiekuntien hallintoon, tieisännöintiin, vastuisiin, yksiköintiin, rahoitukseen sekä tienpidon teknisiin näkökohtiin. Kouluttajat ja luennoitsijat ovat kunkin aihepiirin parhaita asiantuntijoita.

Kurssimaksu 2 490 € + alv kattaa koko koulutusohjelman, useat kurssikirjat ja muun materiaalin, lounaat, toisen illan päivällisen sekä päiväkahvit lähijaksolla. Matka- ja majoituskustannukset ovat osallistujien omalla vastuulla.

Ilmoittaudu mukaan ja täytä hakulomake

Ystävällisin terveisin
Simo Takalammi, 0400 167 170, simo.takalammi@tieyhdistys.fi
Teuvo Taura, 0400 720 336, teuvo.taura@tieyhdistys.fi