#KotiinKarijoelle

Kuuntele sisintäsi ja löydä oma äänesi. Karijoki saa sen kuuluviin.

Karijoki on kunta tekijöille, elämänsä sankareille, työmyyrille, yrittäjille, omien polkujensa tallaajille, rauhaa rakastaville ja yhteisöstä syttyville.
Ihmisille, joissa asuu paksummankin jään sulattava auttamisen tahto ja yhdessä tekemisen meininki.

Karijokeen kiteytyvät elämisen selkeys, helppous ja asumisen rikkaus.
Kuuntele sisintäsi ja löydä oma äänesi. Karijoki saa sen kuuluviin.

Karijoen ydin on sydämessä. Se sykkii ainutlaatuisessa ympäristössä maakuntakeskusten välittömässä läheisyydessä.
Karijoki avaa reitit sydämeen, menestykseen ja maailmalle. Täällä voit tehdä vähän-vaikka-mitä, täältä on lyhyt vähän-vaikka-minne ja täällä voit nauttia vähän-vaikka-mistä. Usein jopa paljon.

Tuu kotiin Karijoelle!

Meillä on täällä Karijoella asiat aika hyvin. Peruspalvelut ovat kunnossa ja täällä voi rakentaa omanlaistaan elämää. Väkiluku kasvoi viime vuonna, mutta toki tänne sopii sydämellisiä asukkaita enemmänkin. Vaikkapa tuollaisia kuin Nina ja Kauniston perhe.

Uusi päiväkoti sekä rauhallinen koulu herkullisine lounaineen ja uusine lähiliikuntapaikkoineen ovat käyttäjiensä arvostamia. Kunta panostaa paljon lapsiystävällisyyteen, mutta muitakaan ikäryhmiä ei ole unohdettu. Perheitä Karijoella muistetaan esimerkiksi vuosittain jaettavalla  lapsirahalla ja oman kodin ostajia tai rakentajia kannustetaan  tupaantuliaislahjallaTontit ja kunnan vuokra-asunnot sekä myytävänä olevat kodit ovat meillä edullisia.

Töitä alueella on hyvin työllisyysasteen ollessa maan parhaimpia. Meillä ja lähikunnissa on runsaasti avoimia työpaikkoja ja erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon tekijöitä kaivataan. Ja vaikka Karijoki on keskellä vähän-vaikka-mitä ja täältä on lyhyt vähän-vaikka-minne, niin myös etätöiden tekeminen onnistuu erinomaisten verkkoyhteyksien avustuksella.

Karijoella ja naapurikunnissa on runsaasti mahdollisuuksia harrastaa ja harrastamisen kustannukset ovat kohtuullisia. Omassa kunnassa on erinomaiset liikuntamahdollisuudet, jotka ovat pääsääntöisesti maksuttomia tai ainakin erittäin edullisia.

Minkäs sille mahtaa jos sydän vetää kotiin päin? Sen kun vaan päättää paremman elämisen puolesta. Tuu kotiin Karijoelle!