Kotiin Karijoelle

Kutsumme sinua kotiin Karijoelle!

Oletko Sinä tai perheesi haaveillut maallemuutosta, väljästä ja edullisesta asumisesta tai uudesta työstä? Nyt sinulla saattaa olla oiva mahdollisuus toteuttaa haaveesi.

Vuonna 2022 Karijoen kunnan tai sote-kuntayhtymämme (LLKY) palvelukseen tuleva ja Karijoelle muuttava voi asua vuoden ajan puoli-ilmaiseksi Karijoen kunnan vuokra-asunnossa. Kunta antaa asunnon vuokrasta 50 % alennuksen työsuhteesi (kuitenkin enintään 12 kuukauden) ajaksi, kun muutat Karijoelle ja uusi työpaikkasi on Karijoen kunta tai kunnan sote-kuntayhtymän (LLKY) toimipiste Karijoella, Isojoella, Teuvalla tai Kauhajoella.

Karijoki on lapsiystävällinen ja turvallinen kunta, jossa on erinomaiset liikuntamahdollisuudet ja monimuotoinen luonto. Kaupat, päivähoito, koulut ja terveydenhuollon palvelut toimivat meillä hyvin. Karijoella ja sen naapurikunnissa on runsaasti mahdollisuuksia harrastaa ja harrastamisen kustannukset ovat kohtuullisia.

Kunta myös tukee muun muassa lapsiperheitä vauvarahalla ja kodin rakentajia tai ostajia tupaantuliaislahjalla. Tontit ja kunnan vuokra-asunnot sekä myytävänä olevat kodit ovat meillä edullisia.

Kysy rohkeasti lisää! Asuntoihin ja kunnan avoimiin työpaikkoihin liittyen voit ottaa yhteyttä kunnanjohtaja Marko Keski-Sikkilään. LLKY:n rekrytointisivulta saat tietoa sote-alan työmahdollisuuksista ja työvoimahallinnon sivuilta löytyvät Karijoen ja lähialueen kaikki työpaikat.

Tutustu LLKY:n rekrykampanjaan ja ota rohkeasti yhteyttä!