Hae nuorisovaltuustoon toimikaudelle 2023-2024

Karijoen nuorisovaltuusto hakee riveihinsä lisää aktiivisia nuoria vaikuttamaan karijokisten nuorten asioihin. Olisitko kiinnostunut toimimaan nuorisovaltuuston jäsenenä?

Nuorisovaltuusto on Karijoen kunnanhallituksen alaisuudessa toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuoria edustava virallinen Vaikuttamistoimielin. Nuorisovaltuusto koostuu jäsenmäärältään 4-6 eri ikäisestä 13-19 vuotiaasta Karijoella kirjoilla olevasta nuoresta. Nuorisovaltuuston luottamushenkilökummina toimii kunnanhallituksen valtuustokausittain nimeämä henkilö ja ohjaajana kunnan hyvinvointikoordinaattori.

Jokainen karijokinen nuori on tervetullut mukaan nuorisovaltuuston jäseneksi. Nuorisovaltuustoon voivat ilmoittautua jäseneksi Karijoen kunnassa kirjoilla olevat 13-19 vuotiaat nuoret. Nuorisovaltuusto valitaan elokuun aikana ehdolle asettuneista nuorista. Mikäli hakijoita nuorisovaltuustoon on enemmän kuin kuusi, järjestetään nuorisovaltuustovaalit. Nuorisovaltuusto voi halutessaan kasvattaa jäsenmääräänsä toimintasuunnitelmaan kirjattujen määrien (4-6) rajoissa, mikäli toimintaan halukkaita riittää.

Nuorisovaltuuston toimikausi on lukuvuosi (syyslukukausi ja kevätlukukausi). Toiminta alkaa syyskuussa. Kokouksia nuorisovaltuustolla on noin joka toinen kuukausi ja lisäksi nuorisovaltuuston järjestämät tapahtumat. Kokouksista nuorisovaltuustolle maksetaan kokouspalkkio.

 

Ilmoita halukkuutesi liittyä nuorisovaltuustoon Kristiinalle joko puhelimitse tai sähköpostilla. Jos olet alle 18 vuotias, muistathan keskustella asiasta huoltajan kanssa.